Известие

Collapse
No announcement yet.

Почти ОСНОВЕН РЕМОНТ на Предно Окачване на Алфа Ромео 156 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почти ОСНОВЕН РЕМОНТ на Предно Окачване на Алфа Ромео 156 ТС

Здравейте,колеги!

Първо искам да Благодаря на Радо от ПОМОРИЕ за съдействието и вниманието което отдели за мойта кукла и след това да отваря тази тема,за да мога да помогна по въпросите на колеги,имащи нужда от помощ отностно ЦЕНИ на предни горни и долни НОСАЧИ,работа за извуршване на работата,Кора под двигатела (нова) и каквото още напиша (поне до като си взема колата от сервиза)!
    !!
    Историята е такава,че за съжаление си оставих колата,за реголай на луфт на кормилната рейка и мисля оправяне на пукнат носач.... За съжаление обаче това не бе всичко...СМЯНА НА ЛЯВ ДОЛЕН,ДЕСЕН ДОЛЕН И ДЕСЕН ГОРЕН НОСАЧ,реголаж на рейката и още няколко неща по предницата,слагане на кора (за щастие не нова) !

Горен десен и ляв носач- 105-115 лв
    Долен десен и ляв носач-200-225 лв
    Нова кора за под двигателя-150-170 лв
    (тук искам да подчертая за помоща на Радо да ми намери добра кора,която разбирасе не е 170 лева).
    Другите малки неща незнам колко ще ми излезнат,но всичко общо ще е около 700 лв

Съвета който получих е-КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО И КОЛАТА ЩЕ ЖИВЕЕ ПО ДЪЛГО.За всички алфисти( другите да си трошат главите)-пазете куклите,щото и за нея и за вас няма да са хубави 700 лева за ''доктор'' ,щото както се оказа при мен-отидох за едно,те станаха 100 неща.

P.S. Сигурно има и други подобни теми,но бях длъжен да напиша тази,в желанието си да благодаря на Радката и на другите колеги,дали ми съвет когато съм питал.Дано и аз помогна на някой!
    CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

А марката на частите е ... ?
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ми с тия цени на частите ми се струва, че не помагаш на никой, защото ми се струват високички.
      Единственното което виждам аз е, че Радо ти е взел ефтино за труд, за което към него.
      Дай боже повече такива майстори в наща сиромашка държава.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Май излишна тема

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          Ми с тия цени на частите ми се струва, че не помагаш на никой, защото ми се струват високички.
          Единственното което виждам аз е, че Радо ти е взел ефтино за труд, за което към него.
          Дай боже повече такива майстори в наща сиромашка държава.
          Ефтино,ефтино,ама като му сложиш отстъпката за частите излиза................
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
          X